Szivacsos Franciaágy Jellemzői
Szivacsos Franciaágy Jellemzői
2018. 11. 09.

Szivacsos franciaágyat vásárolnál? Olvasd el változatait és ajánlunk is neked néhány ágyat.

Többféle szivcsos kivitelű franciaágy létezik. Ezekről olvashatsz most hasznos információkat, melyek segítenek neked kiválasztani a legmegfelelőbbet vásárláskor.

5 cm-es szivacsos:

A legkisebb választható matracméret, közepesen kemény fekvőfelületet biztosít. Mivel igen vékony, ezért az ilyen betéttel rendelkező ágyak kizárólag vendégágynak javasoltak. Mindennapos alvásra nem megfelelő, ezért nyaralókba, vagy alkalmi alvásra megfelelő. Teherbírása 70-75kg/fő.

Ilyennel kérhető például a Spárta franciaágy

Spárta franciaágy

8 cm-es szivacsos:

Másnéven duplaszivacsos ágyak kínálatunkban a Millenium jelzővel rendelkező termékek. Az előzőtől keményebb fekvőfelelüetet biztosít, és ez már megfelel mindennapos alvásra. Ha betartjuk a súlykorlátot, ami 75-80 kg/fő, akkor nem lehet probléma a szivaccsal.

Millenium-Time Extra Silver Franciaágy kérhető ezzel a szivaccsal:Millenium-Time Extra Silver

10 cm-es szivacsos:

Gyakran extra szivacsosnak is hívják. Igazából ez a hagyományos szivacsvastagság. Mindennapos alvásra kiváló választás, egyenes, kemény fekvőfelületű ágyak készülnek vele. valójában ez a legjobb ár-érték arányú szivacs. Teherbírása 80-90 kg/fő. Ha ezt választod, biztosan nem fogsz csalódni. Természetesen a súlykorlátot itt is tartsd be.

Ezzel kérhető többek között a Szavanna franciaágy is:

Elefántos ágy

12 cm-es szivacsos:

A legjobb szivacstípus a kétrétegű ortopéd szivacs, amely egy 7 cm-es és egy 5 cm-es hab kombinációjából készül. A legtartósabb és legkényelmesebb forma, amely kemény fekvőfelületet biztosít. Így kiváló választás hát- és derékfájósok számára is. Teherbírása 90-100 kg/fő.

Ezzel is rendelhető többek az alábbi Szivacsos franciaágy:

Szivacsos franciaágy

 

iratkozz fel hírlevelünkre!
Iratkozz fel hírlevéllistánkra és értesülj első kézből webáruházunk akciói közül!
Olcsó bútor webáruház hírlevél feliratkozás
© 2018-2020 alaba.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés